ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

ΓΙΑ ΕΜΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Βρισκόμαστε δίπλα στις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές μονάδες της περιοχής Μαστιχάρι  που περιλαμβάνουν εγκαταστάσεις 5 και 4 αστέρων όπως Gaia Palace Hotel, Gaia Royal Hotel, Princess of Kos Hotel ,Neptune Hotels . Με τα χρόνια έχουμε καθιερωθεί στον κλάδο της ψυχαγωγίας της Κω και έχουμε γίνει γνωστοί για τις υπηρεσίες και την ποιότητά μας.
Ως επιχείρηση προσφέρουμε δυο κύριες κατηγορίες υπηρεσιών, την παραλία και το εστιατόριό μας. Η υπέροχη οργανωμένη παραλία μας, που διατηρούμε πάντα τακτοποιημένη και καθαρή, αποτελεί αγαπημένος προορισμός τόσο για τους ντόπιους, όσο και για τους τουρίστες. Εκεί, θα είναι πάντα κάποιος διαθέσιμος από το προσωπικό μας να σας βοηθήσει ανά πάσα στιγμή. Λίγο πιο πάνω, θα βρείτε την παραδοσιακή ελληνική ταβέρνα μας. Νόστιμα, σπιτικά φαγητά θα σας ξετρελάνουν, ενώ τα ντόπια ποτά θα κάνουν τη βραδιά σας πιο ενδιαφέρουσα. Η διακόσμηση μας είναι απλή, αλλά συνάμα κομψή, διατηρώντας το αλάνθαστο άρωμα της Μεσογείου.
Να είστε σίγουροι πως περνώντας από την Bravo Beach , όλο το καλοκαίρι, κάθε μέρα, θα σας περιμένει και κάτι διαφορετικό!!

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Η προσοχή μας είναι επικεντρωμένη στους πελάτες μας.. Η φιλοσοφία μας είναι να  προσφέρουμε στους πελάτες μας ποιοτικές υπηρεσίες, με συνέπεια, αποτελεσματικότητα και επαγγελματισμό. Ηρεμία, άνεση, διασκέδαση, φιλικό και εξυπηρετικό προσωπικό, όλα στη διάθεση σας !!!

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Με τα χρόνια έχουμε δημιουργήσει ένα προφίλ, που απευθύνεται κατά βάση στην ικανοποίηση κυρίως οικογενειών και ζευγαριών, προσπαθώντας να τους δώσουμε ό,τι δικαιούνται να πάρουν από τις διακοπές τους. Για το λόγο αυτό οι πελάτες μας επιστρέφουν ξανά και ξανά για χρόνια σε μας, όπως φαίνεται και από τα πολλά χρόνια ύπαρξης μας στον τομέα της φιλοξενίας.

Γιατί;

  • Για την εξαιρετική θάλασσα και την όμορφη παραλία.
  • Για τις εγκαταστάσεις μας και για τις άψογες υπηρεσίες μας.
  • Για το υπέροχο φαγητό
  • Για τις πολλές επιλογές διασκέδασης
  • Γιατί είμαστε τόσο κοντά στην Κω, που μπορείτε απλά να περάσετε για μια βόλτα ή μια βουτιά!!

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ

Το προσωπικό αποτελεί για την παραλία μας επένδυση, καθώς στο σύνολό του, απασχολείται σε εμάς επί σειρά ετών. Είναι εκπαιδευμένοι και έτοιμοι να σας υποδεχτούν με ευγένεια και χαμόγελο, ώστε να σας εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο τρόπο.. Μην εκπλαγείτε αν σας ρωτήσουν για το όνομά σας. Η άμεση επαφή με τους πελάτες μας είναι τέτοια, που αναγνωρίζουμε πάντα κάποιον με το μικρό του όνομα. Άρτια συνεργασία για ένα αξιόπιστο ποιοτικά τουριστικό προϊόν.