Η

ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΑΣ

ΕΝΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, κατεβάστε ρυθμούς, χαλαρώστε και περάστε χρόνο στην παραλία. Επαγγελματικό, ταχύτατο & πάντα με χαμόγελο service θα είναι πάντα εκεί για να σας φέρει ένα πότο ή ένα σνακ οποιαδήποτε στιγμή.
Η παραλία είναι εξοπλισμένη με άνετες ξαπλώστρες, ομπρέλες και άπλετο χώρο για καλοκαιρινές δραστηριότητες. Όλοι οι επισκέπτες έχουν να θυμούνται της αίσθηση της απόλυτης ελευθερίας τον πολύ ήλιο και τα παιχνίδια και την διασκέδαση πάνω στο κύμα.
Ένα αγαπημένο σημείο συνάντησης για να απολαύσετε την απόλυτη χαλάρωση και την άριστη εξυπηρέτηση, στην καλύτερη περίπτωση τους.

ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΑΣ ΙΔΑΝΙΚΗ

Ποιος είπε ότι η διασκέδαση εξαντλείται μόνο στο μπάνιο και στο φαγητό. Η Βravo Beach επιδιώκει να κρατά το ενδιαφέρον σας αμείωτο. Προσπαθώντας να δημιουργήσουμε την ιδανική παραλία έχουμε κάνει θαυμάσιες εγκαταστάσεις για να επιδοθείτε στο Beach Football, Beach Volley, να περάσετε ευχάριστες στιγμές με την οικογένειά σας στο Τραμπολίνο και τέλος, σας περιμένουμε να μας δείξετε τις ικανότητές σας στις Ρακέτες. Παρέχει όλες τις ανέσεις που θα κάνουν την διαμονή σας ιδανική...!